Regeling & werking AMS-medewerkers

Wij profileren een groep van mobiele wegkapiteins/seingevers, die ervaring hebben met o.a. hét seingeven in het verkeer op ons Belgische wegennet ; maar ook het ‘beheerst motorrijden‘ en ‘begeleiden‘ van groepen motorrijders op diverse evenementen.

Wij moeten erover waken dat alles veilig & vlot verloopt bij een begeleiding met motorrijders .. of het nu een groepsuitstap voor fietsbegeleiding is, of wielertoerisme, of truckshows, oldtimer-run of zelfs een korte/lange rondrit voor het ‘goede doel’!
Hierbij willen we ons OOK inzetten voor KINDEREN in het algemeen !
Heb je of weet je en kind dat bvb Kanker heeft of MS of wat dan ook en het is zijn of haar wens om eens op een motor te zitten dan zorgen wij dat die DROOM uitkomt ! AMS4Kids is daar een van onze troeven in onze groep A.M.S.!

Wij moeten ervoor zorgen dat we onze naam A.M.S alle eer aan doen, gelijk waar en wanneer, in & rond een evenement die we begeleiden en dat de veiligheid in de eerste plaats primeert; van U & Uw co-piloot of de gehele groep; alsook die van onze mede-AMS-motards en dat we zo op de drukste wegen VEILIG & PROBLEEMLOOS kunnen passeren.

Wij van AMS moeten oog hebben voor gelijk welke onvoorziene omstandigheden op  de openbare weg en/of parcours. We zijn dan ook getraind om zoveel mogelijk te anticiperen en te denken in de groep hun plaats! Daarvoor dienen onze 2-maandelijkse trainingen waar we onze AMS-leden zoveel mogelijk stimuleren om aan deel te nemen, zomer en winter houden we ons bezig …. en dit allemaal op vrijwillige basis.

We benadrukken nogmaals dat wij dit doen op een professioneel manier, dat wil o.a. zeggen:
*Eerst het verkennen van het parcours, plannen, voorrijden, uitstippelen …;
*Het maken van afspraken met de inrichter (en eventuele aanwezige politie);
*Ook worden onze AMS-rijders uitgerust met de nodige radiocommunicatie (Kenwood TK 3301 of andere) voor een vlekkeloos verloop tijdens de rit en tijdig communiceren over en gevaar op de rijbaan of andere …
De onkosten voor aankoop van dergelijke communicatie apparatuur (+- 150€ tot 220€) vragen we om persoonlijk te dragen, zodat onze VZW zich daar niet moet voor inzetten.
Mogelijks kan je toestel door verkopen aan een ander of het het door een nieuw AMS-lid overgenomen worden mits onderlinge overeenkomst van een leuke verkoopprijs!
NIETS is verplicht maar dergelijke apparatuur is onontbeerlijk bij de ritten onderling qua VEILIGHEID alsook voor de te begeleiden groep !

Verder beschikt AMS ook over een ingerichte AMSvolgwagen, mogelijks mét of  zonder aanhangwagen voor -defecte- motorfietsen of Reclame aanhangwagen voorzien voor banners! Uw banner kan daar op gehangen worden indien U onze CLUB sponsort tijdens voor of na Uw rit / evenement !
*De motorfiets aanhangwagen kan fungeren als depannage-voertuig en rijd achteraan de karavaan en vóór de wegkapitein ‘AMS-afsluiter’ !
*De Reclame aanhangwagen kan fungeren als Banner-reclame-voertuig ook achteraan of we regelen andere afspraken !
*Mocht U willen beschikken over een caravan tijdens, voor of na een evenement dat dienst doet als commandopost, koffie&Thee-bar of als Logeerkamer, kan dit ook weer voor een zacht prijsje afgesproken worden, dus ZOEK niet verder !
Wij bezorgen het allemaal na duidelijke afspraken.

Wij hopen dat jullie hierbij voldoende ingelicht zijn met onze verschillende mogelijkheden die je met A.M.S kan verwezenlijken !

Het team :  Antwerpse  MotoSeingevers

U kunt ons steeds  bereiken via :

Email: vzwams1@gmail.com

Of
Voorzitster  +32 476 40 49 21

==========================

Met dank aan onze HOOFD sponsor

http://www.proclima.be/

http://www.vanheckepatrick.be/