Wie zijn we

Welkom op de website van de Antwerpse Moto Seingevers

Wij zijn een groep vrijwillige motorrijders die hoofdzakelijk instaan voor het begeleiden van groepen motorrijders met wegkapiteins,VerkeersRegelaars(nl) (en ook signaalgevers)
Onze motorrijders beschikken over jaren lange ervaring op de motorfiets met o.a. ‘signaalgeven’, en die jaarlijks meerdere trainingen & 2-maandelijkse cursussen volgen, om ook in eerste instantie deze wegkapiteins/VerkeersRegelaars(nl) op diverse evenementen in te zetten bij het begeleiden van ‘grote groepen’ motorrijders (… of andere, zie hieronder) !

Wij zorgen ervoor dat Uw evenement vlot en vooral veilig verloopt.
Een groepsuitstap met motorfietsen allerlei (quads – Trike of oldtimers), Truckers, Oldtimer-run (2 en/of 4-wielers), ook fietsers & wieler-clubs of wielertoeristen in groep, ik denk ook zo aan Vespa-, brommers- of verjaardags-uitstapjes, trouwfeest- en/of of begrafenis stoeten, enz.…
Kortom: alles wat zich op én over de openbare weg begeeft, kan gebeuren mét onze motor-begeleiding.
Wij zorgen er voor dat uw groep, vooral VEILIG de drukste wegen van België & NEDERLAND probleemloos doorkruist door en mét onze WEGKAPITEINS/VERKEERSREGELAARS.
We benadrukken dat wij ook KOERSEN begeleiden,na afspraak !

Bent u organisator van een Motor-, oldtimer- of truck-run , dan kan je ons contacteren voor een meer veilige begeleiding van uw evenement en zijn deelnemers, EN zodat U zelf als organisator samen met onze groep getrainde motorrijders/begeleiders/wegkapiteins/verkeersregelaars risico’s op ongevallen zou beperken of herleiden tot nul, op UW evenement.
Het begeleiden van evenementen is en blijft onze vrijwillige hobby, waar de veiligheid van uw deelnemers aan uw wedstrijd of evenement op de 1e plaats komt.
Onze mobiele wegkapiteins/verkeersregelaars/signaalgevers ‘bewaken’ Uw groep & deelnemers op uiterst gevaarlijke omstandigheden op de rijbaan!
Zij zijn daar professioneel voor opgeleid en getraind door onze gebrevetteerde professionele instructeur(s).
Onze motorrijders worden/zijn voorzien van :
– een goede motor-behendigheid,
– kennis van Belgische verkeerswetgeving en
– van de gedragsregels in groep.

Wij doen dit graag op een professionele wijze:
* het exploreren, bespreken van gevaarlijke punten en nuttige voorzieningen, van de te volgen tour / rondrit; en bekijken van de nodige obstakels, lunch pauzes, toilet-stops en zo meer;
* maken de nodige afspraken met eventuele politiebeambten of diensten om de rit zo veilig mogelijk te laten doorgaan onder hun toezicht en in samenwerking met hen.
* onze motorrijders kunnen/(zijn) uitgerust worden met de nodige radio-communicatiemiddelen type Kenwood, voor een vlekkeloos en veilig verloop van Uw evenement; en worden vooraf en achteraf de rit gebriefd (al dan niet in samenspraak met politie diensten of organisatie)
* we regelen een akkoord, een deal en/of contract met de oprichter/organisator/opdrachtgever; dit wordt altijd schriftelijk geregeld zodat er geen discussies kunnen ontstaan nadien.

Nieuw in onze dienstaanbiedingen is ook een “AED aan boord”(TIJDELIJK BUITEN GEBRUIK) van onze professionele ingerichte volgwagen (zie foto’s), die wij ten dienste stellen aan o.a. Uw groep(en), maar ook aan iedereen die deze nodig heeft op & rond het evenement.
Onze leden hebben de mogelijkheid om de cursussen EHBO en/of AED te volgen, om in geval van nood te kunnen helpen bij een incident.
Verder beschikken wij ook over een Transporter & aanhangwagen (nuttig voor motorfiets of wagen te slepen) en die kan ingezet worden bij panne!
De tweede motoraanhangwagen kan ook ingezet worden voor  Uw evenement!

Kortom de Antwerpse Moto Seingevers.vzw heeft een waaier van aanbiedingen, om uw sportief evenement, te begeleiden vanuit een professioneel sportief oog!

We kijken er naar uit om voor U van dienst te mogen zijn !

Sponsoring is ook steeds  welkom, als tegenprestatie komt uw banner/reclame of uw website LINK in onze website hier en onze Facebook -pagina en wordt er overal reclame gemaakt voor uw bedrijf waar wij aanwezig zijn (voor hoofdsponsors)

Alsook  fiscale  aftrekbaarheid  van  uw  storting  is  mogelijk  vanaf 40€

Het team :  Antwerpse  Moto Seingevers VZW

VOLG ons ook via FACEBOOK en LIKE !
Klik hier:

www.facebook.com/vzw.AMS

www.facebook.com/vzw.AMS

==================================

vzw Antwerpse motoseingevers

Ondernemingsnummer : 0672.403.505

===================================

Met dank aan onze HOOFD sponsor

http://www.proclima.be/